Детски рожден ден в Matzalo

Винаги е от полза да имате поне един скрит коз в ръкава си за предстоящия рожден ден на детето. А когато имате повече от едно дете… ситуацията съвсем се усложнява и трябва да сте много изобретателни.

Споделям една добра идея за творчески рожден ден в Matzalo. Това е място, в което избирате какъв керамичен съд или фигурка да оцветите с предоставени от тях бои, четки, шаблони и печати, след което вашето произведение се глазира и изпича.

Студиото в което се намира Matzalo е малко (пожелавам им да се разширят) и това ограничава броя деца, които може да поканите – максимум 15. Разделят ги на две маси в две помещения. Другото ограничение е за храната – не може да се внася храна за почерпка, освен торта накрая. Предпазна мярка заради боите с които се работи.

На всеки участник се дава престилка, за да се предпазят дрехите, но и да има попадения върху тях – боите се на водна основа и инцидентите лесно се премахват.

Има над 100 вида керамични изделия, от които може да изберете предварително или да оставите всяко дете да избере, каквото си хареса.

масата в първото помещение с 9 места

За 15 деца се осигуряват и две помощнички от Matzalo, които помагат, показват и обгрижват децата.

Първо на всички се показват боите, обясняват се спецификите при оцветяването и на всяко дете в керамична палитра се сипва от желания цвят боя и започва мацането.

второто помещение с 6 места

Накрая продукцията се оставя за глазиране и изпичане и след 2-3 дни е готова за вземане. Готовите чаши са с много по-ярки цветове след изпичането.

Освен гарантираното забавление, всеки гост на рождения ден ще има и полезен подарък за спомен.

На децата наистина им хареса преживяването, а моите всяка сутрин пият чай в чашките, които сами оцветиха и изрисуваха. Препоръчвам много и даже не е необходимо да чакате повод – може да посетите Matzalo и сами, като предварително резервирате място за вас и приятели.

One thought on “Детски рожден ден в Matzalo

  1. Привет,

    МНОГО сме благодарни за хубавата резензия и се радваме, че сме Ви доставили удоволствие.

    пожелаваме усмихнат ден и ще Ви очакваме отново в matzalo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.